Seite 1 von 2

Black box around logo

BeitragVerfasst: Do Nov 30, 2017 6:41 pm
von torbjorn
I've set the logo to move around and set BFX to None or Smart. But now I have a black box around the logo!
It's around 20~40 pixels wide and tall, and it appears if BFX mode is set to anything else than Blend (which gets rid of any darker colors)

Image: h t t p s : / / g o o . g l / J X j G w q
Remove spaces from above link for the image, this link filter is getting onto my nerves.

What should I do to fix this? This issue is really weird.

p.s. Limitations for "new" user is really annoying, I can't even post a link without butchering them. Cut me a break, I seriously need to show what happened here so I can get some help! :evil:

Re: Black box around logo

BeitragVerfasst: Do Jan 04, 2018 3:05 am
von inc.
sorry for the late reply.
what about changing to intro maniac?
viewtopic.php?f=12&t=1495

osdm is no, NO longer up to date and you will always encounter problems on newer OS.

to help you with OSDM, why not making a rar file with all your used stuff and post it here as a download link. will have a look and help you out.


i've made a screenshot of your logo, used in a test here:
Bild

also attached to this post a OSDM version. try this one:

http://filehorst.de/d/cBGqsqdq

unrar - start OSDM_nores.exe
load: example2018.ini and hit the PREVIEW DEMO Button

find your logo in the folder: Logos - named: logo.png

you can also get this one here: Bild

i hope this solve your problems
so long.

you can also meet me at: aftermath-creations.net

Re: Black box around logo

BeitragVerfasst: So Jan 07, 2018 12:25 pm
von torbjorn
Thanks a ton for the help! I will try to get the thing up and running and let you know if it has worked.

Re: Black box around logo

BeitragVerfasst: Do Jan 11, 2018 9:21 am
von inc.
the last each 5 days i was looking for your answer. i guess, yours is working now because of no feedback.

happy demo making.

so long...

looking forward to all ya

Re: Black box around logo

BeitragVerfasst: Di Jan 16, 2018 6:37 am
von torbjorn
inc. hat geschrieben:the last each 5 days i was looking for your answer. i guess, yours is working now because of no feedback.

happy demo making.

so long...

looking forward to all ya


Okay, the logo problem is sorted out -- but now scrollers don't scroll and everything doesn't make sense that much :(
I'll try the forum for fixing that problem. Thanks!